Online angol tanfolyam gyerekeknek

Élményalapú angoltanulás napi 20 percben

Ismerd meg tanítási módszerünket, próbáld ki ingyen!

  Miért különleges az Angloville Online gyerek angol kurzusa?

  A mai “digitális bennszülött” gyerekek számára az Internet természetes közeg. Az Angloville Online „Tutlo” platformja lehetővé teszi, hogy gyermeked könnyedén és gyorsan tanuljon angolul az Interneten.

  • Gyermeked fiatal kortól napi kapcsolatba kerül az autentikus angol nyelvvel
  • Egyéni, élő leckék anyanyelvi tanárokkal
  • Gyermeked legyőzi gátlásait, és meg mer szólalni angolul
  • Rövid, 20-perces foglalkozások, igazodva a gyerekek koncentrációs képességéhez
  • Megspórolhatod a nyelviskolába, tanárhoz járás idejét
  Foglalj leckét Videó
  Miért különleges az Angloville Online gyerek angol kurzusa?

  Rólunk mondták

  F. Kata Debrecen, 41 éves
  F. Kata

  Az egyik legnagyobb előnye: nem kell külön utazni magántanárhoz. A gyerekeim (12, 10 és 7 évesek) nagyon imádják, szerintük vagányak a foglalkozások.

  Facebook vélemény
  T. Anett Székesfehérvár, 38 éves
  T. Anett

  Remek interkatív angolozási lehetőség gyereknek! A 7 éves kisfiam nemrég kezdett el angolul tanulni ezen az oldalon. Néhány foglalkozás után megtalálta a kedvenc tanárját, és már meg is beszéltük vele a következő foglalkozást. Nagyon kedves, türelmes, segítőkész tanárok vannak.

  Facebook vélemény
  K. Nikoletta Debrecen, 18 éves
  K. Nikoletta

  Néhány hónappal az angol érettségi előtt kezdtem el először az anyanyelvi tanárokkal beszélgetni, mert voltam túl jó angolból. Nagyon sokat segített a szóbeli vizsga előtt. Határozottan ajánlom minden diáknak.

  Facebook vélemény
  V. Ferenc Budapest, 37 éves
  V. Ferenc

  Nagyon jó angoltanulási oldal felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Rengeteg anyanyelvi tanár, akikkel bármikor és bárhol beszélhetsz telefonon vagy a számítógépen keresztül. Ami valljuk be, különösen fontos egy világjárvány idején.

  Facebook vélemény

  Az online angol tanfolyam előnyei

  Folyamatos fejlődés Folyamatos fejlődés

  20-perces leckék, folyamatos, napi szintű kapcsolat az angol nyelvvel.

  Jobb iskolai teljesítmény Jobb iskolai teljesítmény

  A tutorok akár a házi feladatban is segítenek, bármilyen témát feldolgozhattok az órák keretében.

  Magabiztos nyelvtudás Magabiztos nyelvtudás

  Az anyanyelvi tutorokkal folytatott tanulás segít legyőzni a nyelvi gátlásokat, elérni a gördülékeny kommunikációt.

  Több száz tutor várja a hívásod!

  A Tutlo platformon több mint 400 anyanyelvi angoltanárt érhetsz el a világ minden tájáról – többek között az USÁ-ból, Ausztráliából, Nagy-Brittanniából vagy Dél-Afrikából.

  Ingyenes próbaóra
  Dél-Afrika Joel Joel

  Ezen a platformon személyesebb megközelítést alkalmazhatok a tanítás során. Mi érdekli a diákjaimat? Mik az álmaik és terveik? Így könnyen megértem a céljaikat, és a kihívásaikat. Mindenkivel a saját tempójában haladhatunk, én pedig egyszerre lehetek egy motiváló barát, és egy képzett oktató.

  Megan

  Az első órán mindig arra törekszem, hogy a diákok jól érezzék magukat. Az első kérdésem az, hogy miért szeretnék fejleszteni az angoljukat. Így sokkal könnyebb megértenem a küzdelmeiket, hisz én is tanulok idegen nyelveket. Ennek köszönhetően egy hatékonyabb és megértőbb tanár lehetek.

  Joyce

  Tudom, hogy az angol nyelv elsajátítása nagy kihívás, ezért megpróbálom ezt is szórakoztatóvá tenni. Egy kedves és barátságos embernek tartom magam, ezért a diákjaim nem érzik magukat feszélyzeve a beszélgetések alatt – különösen az első találkozásunk során.

  angol anyanyelvi tanar Adam

  Tanárként az a célom, hogy segítsem tanítványaimat önbizalmuk építésében és meggyőzzem őket, hogy ne féljenek a hibázástól. A diákjaim gyakran mondják azt, hogy tetszik nekik, hogy stresszelés nelkül beszélhetnek és gyakorolhatják a nyelvet, és észre sem veszik, hogy mennyit tanulnak közben.

  Angol tanfolyam gyerekeknek és kamaszoknak

  Milyen témákról tanulhatsz?
  Kids: angol gyerekeknek
  Kids: angol gyerekeknek

  A Kids beszédközpontú kurzus témakörei kezdő és alapsztinű nyelvtudáshoz lettek kialakítva. Elsősorban a 7-11 éves korosztály számára ajánljuk, akik így nem csak nyelvtudásukat fejleszthetik, de megismerhetik az angolszász kultúrát is. A Kids kurzus eredményeként gyermeked egyre magabiztosabbá válik, és elkezdi aktívan használni az angol nyelvet.

  Junior: angol fiataloknak
  Junior: angol fiataloknak

  Ez a kurzus a fiatal, kamasz korosztály számára készült. Segít
  a nyelvtudás fejlesztésében, a következő szintre lépésben, és a sokszínű angolszász kultúra megismerésében. A tanfolyam során az aktív szókincs bővítése, a gördülékeny beszédkészség elsajátítása a cél, amit rengeteg gyakorlati szituáció és a tutorokkal folytatott párbeszéd segít. A témakörök olyan, a fiatalokat érdeklő területeket érintenek, mint a kultúra, szórakozás, életmód, utazás és még sok más.

  Általános angol
  Általános angol

  Ez a kurzus azoknak szól, akik elsősorban a mindennapi helyzetekben szeretnék használni az angolt. Bővítheted szókincsedet és gyakorolhatod a beszélgetéseket az olyan témákban, mint a szórakozás, kultúra, tanulás, életmód, a világot érintő aktuális témák, utazás, munka és még sok minden más.

  Próbáld ki az élményalapú angoltanulást!

  Megnézem az árakat

  Kérdésed van?
  LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

  Szakértőink készséggel adnak tanácsot a számodra leginkább hatékony nyelvtanulási lehetőségekről.