Online angol tanfolyam felnőtteknek

Valódi fejlődés napi 20 percben

Kezdd el a tanulást, próbáld ki ingyen!

  Beszélj folyékonyan angolul

  • Szeretnél magabiztosan kommunikálni a munkahelyeden angolul?
  • Szeretnél szabadon beszélgetni külföldiekkel?
  • Évek óta tanulsz angolul, de ha beszélni kell, mégsem mersz megszólalni?
  • Érdekel egy olyan nyelvi kurzus, ahol nem kell nyelviskolába utaznod, és előre megadott időpontokhoz alkalmazkodnod?

  Az Angloville Online kurzusnak köszönhetően megtanulhatsz szabadon, gördülékenyen beszélni angolul a világ különböző pontjain élő anyanyelvi angoltanárok segítségével csupán napi 20 perc időráfordítással.

  Beszélj angolul folyékonyan

  Rólunk mondták

  V. Ferenc Budapest, 37 éves
  V. Ferenc

  Nagyon jó angoltanulási oldal felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Rengeteg anyanyelvi tanár, akikkel bármikor és bárhol beszélhetsz telefonon vagy a számítógépen keresztül. Ami valljuk be, különösen fontos egy világjárvány idején.

  Facebook vélemény
  B. László Siklós, 32 éves
  B. László

  Nagyszerű platform az angol beszéd, nyelvtan és szókincs fejlesztésére. Maximális rugalmasság, professzionális oktatók állnak rendelkezésre a hét minden napján. Bármikor használhatod, így nem lehet mentség az, hogy nincs időd gyakorolni. Megéri csatlakozni.

  Facebook vélemény
  F. Arnold Budapest, 27 éves
  F. Arnold

  Nagyszerű platform, ha az angolod fejlesztenéd. Te választod ki az oktatót és a tanulás idejét is – a beszéd gyakorlására kiváló. Bátran próbáld ki!

  Google vélemény
  S. Anna Pécs, 37 éves
  S. Anna

  Két kisgyermekem van, ezért nehezen tudom a tanulást fix órákra ütemezni. Olyan módszert kerestem, amivel bárhol, bármikor lehet angolozni. 100%-ban elégedett vagyok.

  Google vélemény

  Hogyan működik az Angloville Online?

  Az Angloville Online „Tutlo” platformja egy rugalmas online nyelvtanuló alkalmazás, ahol anyanyelvi angoltanárokkal tanulhatsz egyéni órák során.

  A hagyományos nyelvtanfolyamokkal ellentétben nálunk teljesen rugalmasan, saját időbeosztásod szerint tanulhatsz, a világon bárhonnan, bármilyen időben.

  Az egyéni, videóbeszélgetés alapú élő leckéknek köszönhetően saját szinted, érdeklődési köröd, tanulási igényeid szerint fejlődsz, így jóval gyorsabban és hatékonyabban lépsz előre a magabiztos nyelvtudás felé, mintha csoportos órákra járnál.

  Érdekel Videó
  Hogyan működik az Angloville Online angol tanfolyam?

  Mit érhetsz el a magabiztos angoltudásnak köszönhetően?

  Utazás Utazás

  Értesd meg magad külföldön

  Állásinterjú Állásinterjú

  Kapd meg álmaid munkáját

  Üzleti tárgyalás Üzleti tárgyalás

  Szerezz új partnereket külföldön, vegyél részt konferenciahíváson

  Üzleti út Üzleti út

  Képviseld cégedet egy nemzetközi konferencián

  Céges prezentáció Céges prezentáció

  Tarts magabiztos angol nyelvű előadást kollégáidnak

  Szórakozás Szórakozás

  Nézz filmet, sorozatot, olvass könyvet, híreket angolul

  Milyen témákról tanulhatsz?

  Általános angol Általános angol

  Ez a kurzus azoknak szól, akik elsősorban a mindennapi helyzetekben szeretnék használni az angolt. Bővítheted szókincsedet és gyakorolhatod a beszélgetéseket az olyan témákban, mint a szórakozás, kultúra, tanulás, életmód, a világot érintő aktuális témák, utazás, munka és még sok minden más.

  Üzleti angol Üzleti angol

  Ezt a témakört azoknak ajánljuk, akik elsősorban munkájuk során, multiknál vagy külföldi ügyfelekkel, partnerekkel dolgozó vállalkozás munkatársaként szeretnék kamatoztatni angoltudásukat. Az üzleti témák többek között olyan szituációkat érintenek, mint a tárgyalás, telefon- és videókonferenciahívás, állásinterjú, e-mailezés.

  Nyelvtan Nyelvtan

  A nyelvtani témakörök azok számára készültek, akik szeretnék helyesen használni a különböző nyelvi fordulatokat, igeidőket, eseteket. Számos példán és gyakorlaton keresztül sajátíthatod el ezeket, így ez a kurzus nagyban különbözik a megszokott száraz, elméleti megközelítéstől. A nyelvtan itt tényleg életre kel, és az egyéni foglalkozásoknak köszöhetően minden kérdésedre választ kaphatsz.

  Hétköznapi angol Hétköznapi angol

  E témakör olyan beszélgetéseket és szituációkat tartalmaz, amelyeket a hétköznapi életben tudsz használni, pl. utazás, kötetlen beszélgetés, másokkal való ismerkedés során. Megtanulsz helyesen reagálni a felmerülő kérdésekre, kifejteni véleményed, útmutatást, tanácsot adni.

  Angol utazáshoz Angol utazáshoz

  Ha sokat utazol külföldre, ez a témakör különösen hasznos lehet számodra. Olyan szituációk kerülnek terítékre, mint a repülőjegy foglalása, szállodai intézkedés, beszélgetés egy orvossal, vagy útbaigazítás kérése.

  Angol prezentációhoz Angol prezentációhoz

  Külföldi kollégák előtt kell bemutatnod részleged eredményeit? Esetleg nagyszabású nemzetközi konferencián fogsz előadni? Egy meggyőző, élvezetes angol nyelvű előadás megtartásához számos gyakorlati fordulatot megtanulhatsz ebben a témakörben, sőt, élőben gyakorolhatod az előadást, és azonnali visszajelzést kaphatsz a tanártól.

  Milyen szinttől tanulhatsz velünk?

  A Tutlo platformon a világ minden tájáról találsz angol anyanyelvi tutorokat, akik az egyéni foglalkozások során alkalmazkodnak nyelvi szintedhez. Mivel azonban, ők nem beszélnek magyarul, fontos, hogy a nyelvi alapokkal már rendelkezz, hogy az elejétől hatékony legyen a tanulás. Éppen ezért a Tutlo nyelvtanuló platformot A2 szinttől ajánljuk. Ha nem vagy biztos nyelvi szintedben, töltsd ki ingyenes szintfelmérőnket, vagy vedd fel a kapcsolatot nyelvtanulási szakértőnkkel!

  Kezdj el folyékonyan beszélni most!

  Csomagot választok

  Kérdésed van?
  LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

  Szakértőink készséggel adnak tanácsot a számodra leginkább hatékony nyelvtanulási lehetőségekről.